Előfizetői tartalom

Augusztus első felében indul a legális Uber, a Taxify

Portfolio
Augusztus első két hetében indíthatja el szolgáltatását Magyarországon a Taxify, amely a vasárnap kivonult Uber helyét veheti át a budapesti személyszállításban. Rengeteg volt Uber-sofőr igazol át a céghez, de sok taxis is jelentkezik - tudta meg a Taxify sajtóreferensétől a Népszabadság. Az Uberrel szemben a Taxify minden szabálynak megfelel majd, így az előírt fix tarifákat fogják alkalmazni. Újdonság, hogy a sofőröknek egyenruhájuk lesz.

Ahogy az hétfőn kiderült, az észt hátterű Taxify veheti át hamarosan az Uber helyét Budapesten.A cég telefonos applikációján keresztül lényegében ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint az Uber, csak annyi lesz a különbség, hogy teljes mértékben betartják a taxisrendeletben előírtakat, és vállalják a járművek sárgára matricázását és a fix tarifák alkalmazását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés