Előfizetői tartalom

Az aláírásgyűjtés miatt elhalasztják az olimpiai kampányt

Portfolio
Február 3-tól kampányolhatnának a 2024-es olimpiára pályázó városok a nemzetközi sajtóban, Budapest azonban egyelőre nem indítja el ezt a kampányt - derül ki a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. vasárnap kiadott angol nyelvű közleményéből, amit a nemzetközi sajtó idézett. Az indoklás szerint az olimpiai pályázat elleni aláírásgyűjtés miatt csúszik a kampány indulása, de ez nem jelenti azt, hogy Budapest visszalépne a versenytől.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szabályzata szerint a harmadik körös dokumentáció leadása után kezdhetnek nemzetközi kampányba az olimpiára kandidáló városok. Ez azt jelenti, hogy február 3-ig a szervezőbizottságok reagálhatnak a sajtómegkeresésekre, de fizetett hirdetéseket csak ezt követően tehetnek közzé például a nemzetközi sajtóban. A budapesti pályázatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés