Előfizetői tartalom

Az EU-ban csak nézhetnek, milyen sok magyar állt munkába

Portfolio
Nem csak Magyarországon, hanem egész EU-ban tart a foglalkoztatás fellendülése, igaz, máshol nem nagyon láthattunk olyan jelentős létszám-emelkedést az utóbbi években, mint nálunk. Ehhez persze kellettek a drasztikus munkaerő-piaci reformok, a közmunka és az aktivitásban tapasztalt jelentős lemaradásunk is, amit mostanra közel sikerült behozni.

Mindenhol nő a foglalkoztatottság, de nálunk különösenNem csak Magyarországon, hanem az egész Európai Unióban javulni látszik a munkaerő-piaci helyzet. A válság következtében 2008 és 2013 között több mint 8 millió ember veszítette el a munkáját az EU-ban, azonban 2014 óta folyamatosan emelkedik a létszám, aminek köszönhetően az uniós dolgozók száma tavaly elérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés