Előfizetői tartalom

Az EU még idén megkötné Japánnal a szabadkereskedelmi megállapodást

MTI
Az Európai Unió még idén megpróbálja tető alá hozni a Japánnal tervezett szabadkereskedelmi megállapodást, amelynek Donald Trump amerikai elnök megválasztásával megnőtt a jelentősége, mivel félő, hogy az ingatlanmilliárdos elnöksége alatt éles protekcionista fordulatot vesz az Egyesült Államok - közölték uniós források kedden.

Nem akarunk átcsúszni a jövő évre, de fogalmam sincs, hogy március, június vagy szeptember lesz belőle. Nem látom semmilyen okát annak, hogy miért ne tudnánk még idén lezárni a tárgyalásokat. Ha viszont ez nem sikerül, akkor komolyan fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy egyáltalán sikerülhet-e bármikor- mondta egy névtelenséget kérő uniós tisztségviselő a megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés