Előfizetői tartalom

Az IMF segíthet Ukrajnán

Portfolio
A mai megállapodás áttörést hozhat az ukrán helyzetben - vélik a JP Morgan elemzői. A kockázatok ugyan továbbra is nagyok, hiszen Oroszország még nem is írta alá a megállapodást, a koalíciós kormány megalakulást követően a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) remélhet segítséget az ország. A bejelentésre 2-4 héten belül kerülhet sor.

Ma dél körül érkeztek az első olyan hírek, amelyek szerint megállapodást született a kijevi vezetés, az ellenzéki erők, az EU és Oroszország között, bár David Cameron, brit miniszterelnök szerint Vlagyimir Putyin, orosz elnök egyelőre csak szóbeli ígéretet tett arra vonatkozólag, hogy támogatja az egyezséget. A JP Morgan elemzői szerint a megállapodás áttörést hozhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés