FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatban sikerült elkerülni, hogy megbénuljon az élet az USA-ban

Portfolio
Órákkal a határidő lejárta előtt sikerült tető alá hozni egy átmeneti megállapodást az amerikai törvényhozásban, így egyelőre nem lesz szükség forráshiány miatt részleges kormányzati leállásra. Jövő hét péntekig kaptak időt a politikusok, hogy megállapodjanak az idei év hátralevő részére vonatkozó költségvetési tervben, ha ez nem sikerül, akkor elkerülhetetlenné válik egy részleges kormányzati leállás.

Félő volt, hogy az amerikai törvényhozáson belüli ellentétek miatt nem sikerül elfogadni az év hátralevő részére vonatkozó költségvetési tervezetet, emiatt pedig a szövetségi kormány több intézménye is átmeneti leállásra kényszerült volna. Bár a nagy megállapodást nem sikerült egyelőre tető alá hozni, az országgyűlés alsó háza elsöprő többséggel megszavazta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés