Előfizetői tartalom

Borulhat Donald Trump történelmi terve

Portfolio
Az egészségügyi reform kudarca miatt borulhat Donald Trump történelmi adóreformjának menetrendje - jelentette ki Steven Mnuchin amerikai pénzügyminiszter a Financial Times újságnak adott interjújában. Ez önmagában még nem nagy tragédia, hiszen az eredeti ütemterv egyébként is a megvalósíthatóság határán volt, viszont az továbbra is kérdés, hogy a márciusi eseményeket látva Trumpnak sikerül-e egyáltalán véghez vinnie akaratát, amit a befektetők olyan nagyon várnak.

Donald Trump gazdaságpolitikai ígéretei, azon belüli is a tervezett infrastrukturális beruházások ("Amerika újjáépítése"), illetve az általa történelminek nevezett adóreform az elnök megválasztása óta lázban tartja a befektetőket. Március második felében azonban kijózanító fejleménnyel voltak kénytelen szembesülni a piaci szereplők, Trump ugyanis a republikánus párt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés