Előfizetői tartalom

Brüsszelből üzenik a kormánynak: világosak az előfeltételek (2.)

Portfolio
Egyértelműek a Magyarországnak nyújtandó hitelkeret előfeltételei - hangzott el az Európai Bizottság szokásos déli sajtótájékoztatóján. A szóvivő azonban nem tudott konkrét elemeket felsorolni, általánosságban véve a jogi környezet biztosításáról beszélt. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a két fél (ezúttal Brüsszel és Budapest) elbeszél egymás mellett. Közben elemzői információk szerint Fellegi Tamás, a magyar tárgyalódelegáció vezetője jövő héten Brüsszelbe utazik. A tárca nélküli miniszter sajtóirodája azonban nem kommentálta az értesülést.

Üzenet Brüsszelből Központi témává vált Magyarország az Európai Bizottság szokásos (naponta esedékes) déli sajtótájékoztatóján, miután egyre többen kíváncsiak Brüsszel véleményére az IMF-hitelkeret ügyében a legutóbbi magyar nyilatkozatok fényében. Martonyi János külügyminiszter például kedden úgy fogalmazott, hogy a kormány nem ismeri pontosan a Nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés