Budapest mégis kaphat egy olimpiát

2017. szeptember 14. 09:18  english version   
nyomtatás
 
Budapest is tárgyal a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal következő ifjúsági nyári olimpiai játékok megrendezéséről - értesült az Inside the Games portál.


A portál információi szerint előzetes tárgyalásokat folytattak az esemény rendezéséről a NOB és a magyar főváros képviselői. NOB ügyvezető igazgatója, Christophe Dubi megerősítette, hogy már jelenleg is több várossal tárgyalnak és várakozásaik szerint még többen szállhatnak ringbe.

A NOB illetékese a portál szerint elismerően nyilatkozott a magyar főváros rendezési képességeiről. Budapest 2024-es olimpiai pályázatát nagyon jó ajánlatnak tartotta.

Legyünk egyértelműek: nagyon kreatív volt a pályázat és a technikai szinten rengeteget dolgoztak. Budapest egy olyan város, amely képes megrendezni az olimpiai játékokat és emellett érdeklődik az ifjúsági verseny megrendezése iránt is
- fogalmazott Christophe Dubi, aki azért próbálta hűteni is a várakozásokat azzal, hogy hozzátette: az ifjúsági olimpia helyszínének olyan várost szeretnének, amely nem tud megrendezni ennél nagyobb nemzetközi sporteseményt.

Az viszont még nem dőlt el, mikor is kerülne sor a rendezvényre, de most a legvalószínűbb dátum 2023. Az elsőt Szingapúrban rendezték 2010-ben, majd Nandzsingban 2014-ben, míg a következő 2018-ban lesz Buenos Airesben.

Címlapkép forrása: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium