Előfizetői tartalom

Cáfolják a titkos paktumot Merkel és Putyin között

Portfolio
Pénteken folytatódtak a harcok az oroszbarát szakadárok és az ukrán hadsereg között, legalább 20 ukrán deszantos veszítette életét. Az orosz-ukrán válság gazdasági következményei közben egyre nyilvánvalóbbak, a lengyel gazdaság már igencsak érzi, hiszen feldolgozóipari konjunktúraindexe zsugorodást mutat. Más térségi országok is kaptak az orosz büntetőlépésekből. Pénteki brit lapértesülés szerint Merkel egy béketervet készített elő a krízis rendezése érdekében Putyinnal, de ezt kora este cáfolta a német helyettes kormányszóvivő.

2014. augusztus 01. 22:37 Megosztás Raiffeisen: kártékonyak az Oroszország elleni szankciók Az ausztriai Raiffeisen Bank International (RBI) nem tervez jelentős változásokat Oroszországban az Egyesült Államok és az Európai Unió Oroszországot büntető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés