Előfizetői tartalom

Célegyenesbe fordul a 2017-es év

Portfolio
Lezárult a harmadik negyedév, és megkezdődött az év utolsó három hónapja. Lassan a karácsonyi vásárlási láz is beindul az üzletekben, a heti makronaptárban pedig a szokásos hónap eleji események tűnnek fel, így érdemes lesz figyelni az amerikai munkaerőpiacot és a gazdasági aktivitást mérő beszerzési menedzserindexeket.

Minden hónap elején a beszerzési menedzserindexekre érdemes figyelni, nem lesz ez másként most sem. Hétfőn Nyugat-Európában és a tengerentúlon már a felülvizsgált adatok jönnek, minket azonban sokkal jobban érdekel a magyar gazdaság aktivitását jelző adat, melyet reggel 9-kor ismerhetünk meg. Ebből kiderül majd, hogy az augusztusi 56,6 pontról tud-e ismét tovább emelkedni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés