Előfizetői tartalom

Csaba László a CEU-ról: bombázáskor néha civilek is meghalnak

Portfolio
A CEU nagyjából olyan szintű szabálytalanságokat követett el, mintha nem nyújtotta volna be a tűzvédelmi szabályzatot. A mostani törvény számon kéri, hogy a 25 évvel ezelőtti akkreditáció nem felel meg a mostani elvárásoknak. Ez visszamenőleges törvénykezés - mondta Csaba László közgazdász, a CEU tanára, az MTA tagja, akitől korábban Orbán Viktor is kért tanácsokat.

A 24.hu szemlézte a közgazdász Heti Válasznak adott interjúját, melyben többek között tisztázza a CEU-val kapcsolatos téveszméket. Mint mondja, az egyetem nem ad ki kamudiplomát, és az sem igaz, hogy két diplomát adnak. A 2004-es akkreditáció óta olyan programok vannak, ahol a hallgató választhat, hogy csak amerikai papírt akar-e vagy magyart is. Százból kilencvennek nem kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés