Előfizetői tartalom

Dermesztő jóslat: hamarosan véget érhet Amerika uralma

Portfolio
Sokkoló számokat közölt nemrégiben a Nemzetközi Valutaalap, ám eddig senki sem figyelt fel rá. A nemzetközi szervezet ugyanis első alkalommal fogalmazott meg dátumot arra vonatkozóan, hogy Kína mikor utasítja maga mögé az Egyesült Államokat, mint a világ legnagyobb gazdasága - mutat rá Brett Arends, a MarketWatch szerkesztője. A friss előrejelzése szerint Kína már 2016-ban lekörözi Amerikát a globális GDP-ből való részesedés alapján (vásárlóerő paritáson számolva).

A fenyegető dátum: 2016 Hamarosan véget ér az Egyesült Államok uralmának időszaka, és ez az időpont közelebb van, mint bárki gondolná - írja a MarketWatch szerkesztője az IMF legutóbbi előrejelzése alapján. Öt év múlva, 2016-ban Kína maga mögé utasítja ugyanis az Egyesült Államokat. Brett Arends szerint az emberek többsége még egyáltalán nem készült fel arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés