Előfizetői tartalom

Lefordult a háromhetes csúcsközelből a forint

Portfolio
A lélektanilag fontos 310-es árfolyam alatt kezdte a szerdai napot a forint az euróval szemben, vagyis a tegnapi újabb 15 bázispontos kamatvágás sem ingatta meg a befektetők bizalmát. Délelőtt átmenetileg 309-ig süllyedtek az euró jegyzése is, azaz csaknem új háromhetes csúcsot ért el a forint, Innen aztán délelőtt újra gyengülni kezdett, ahogy újra nyugtalanító hírek kezdtek érkezni a görög megállapodás esélyeiről. A görög híráramlás mellett egy felülvizsgált amerikai GDP-adatra lesz érdemes figyelni délután.

2015. június 24. 12:36 Megosztás A forintot is megcsapta a görög "szél" Hirtelen 1 egységgel 311,5 közelébe ugrott az euró jegyzése a bankközi forintpiacon a dél előtt érkezett negatív fejleményekre, de azóta nyugodni látszanak a kedélyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés