Előfizetői tartalom

Varga nem spekulál (3.)

Portfolio
Dolgozni jöttem ide, retróhangulatra nincs ok - nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfő délutáni sajtótájékoztatóján a minisztériumban utalva arra, hogy korábban volt már pénzügyminiszter. Tájékoztatóján új államtitkári, helyettes államtitkári neveket nem mondott a miniszter, de ígérete szerint a héten pótolja a megüresedett helyeket. A forint kapcsán hangsúlyozta, hogy a költségvetést 285-ös euróárfolyammal tervezték és ez egy fontos horgony a kormány számára. Szükség esetén reagál a kormány - ígérte meg a piacnak Varga, aki többször is kritikával illette a Matolcsy György vezette NGM-et. A devizahitelesek megsegítése érdekében új eszközök bevetését nem tartja célszerűnek.

Bemutatkozik Varga "Ez az első nap, ezért arra gondoltunk, hogy egy rövid tájékoztatást adunk arról, hogy hogyan indulunk" - kezdte beszédét Varga Mihály. "Mai nap egy állománygyűlést tartottunk, amint részt vett a miniszterelnök úr is. A miniszterelnök tájékoztatta a dolgozókat az elvárásokról, én pedig tájékoztattam a dolgozókat a személyi, szervezeti elvárásokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés