Előfizetői tartalom

Durva kritikát kapott Trump: fogalma sincs róla, mit csinál

Portfolio
Donald Trump és kormánya minden szakértelmet nélkülöznek, gyakran összefüggéstelen, olykor saját magukat megcáfoló nyilatkozatokat tesznek különböző gazdasági témákban, összességében pedig a következetesség teljes hiánya jellemzi az amerikai döntéshozatalt - ezzel a kemény kritikával illette vasárnapi értekezésében az amerikai kormányt Erik Nielsen, az UniCredit Bank vezető közgazdásza. A szakértőnél Trump és pénzügyminisztere, Steven Mnuchin múlt heti nyilatkozatai miatt szakadt el a cérna.

Erik Nielsen, az UniCredit vezető közgazdásza minden vasárnap egy rövid értekezésben foglalkozik az aktuális hét legfontosabb gazdasági eseményeivel. Ezúttal - nem meglepő módon - a dollár került figyelme középpontjába, miután Donald Trump és pénzügyminisztere, Steven Mnuchin múlt heti davosi nyilatkozataikkal felkavarták az állóvizet a devizapiacokon. Csak emlékeztetésképp:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés