FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Ebből még hatalmas bukás lehet!

Portfolio
Eddigi kiváló hitelminősítések elvesztése, a részvételből kihúzó tagországok, adóssághalmozódás, eleve bajban lévő, mentőcsomagra szorult garanciavállalók - néhány ok azok közül, amely miatt a befektetők kételkedhetnek az eurózóna mentőalapjának (EFSF) sikerességében - olvasható a CNBC-n. Az euróövezet tagországai a napokban szavaznak az EFSF kibővítéséről.

Az utóbbi napokban a piacokon az okozott némi optimizmust, hogy a befektetők azt remélik, az európai döntéshozók az európai mentőkeret (EFSF) kibővítése mellett döntenek. Az európai mentőkeret a bajba jutott eurózóna tagországokat lenne hivatott kisegíteni, ezáltal az európai adósságválság feszültségein enyhíteni. Sokan azonban kételkednek a mentőkeret, a mentőcsomagok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés