Előfizetői tartalom

A magyarországi gyógyszergyártóknál járt Varga

Portfolio
A gyógyszeripar gazdaságunk egyik húzóágazata, versenyképességünk emelésének egyik kulcsszereplője - jelentette ki Varga Mihály a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének elnökségi ülésén. A szövetség képviselői felhívták a miniszter figyelmét a 2019-től életbe lépő, minden magyarországi gyártó tevékenységét alapvetően befolyásoló változásra, az egyedi azonosítás rendszerére. Ez a beruházás a Magyosz tagvállalatai számára 20 milliárd forintos költséget jelent.

A kormány támogatja az ágazatotAz ágazat képviselői évek óta kezdeményezően lépnek fel az ipari és akadémiai kutatás-fejlesztés összekapcsolása, a szakképzés fejlesztése, a felsőfokú képzés modernizálása, valamint az innováció eredményeinek minél gyorsabb alkalmazása terén - mondta a tárcavezető a minisztérium közleménye szerint. Varga Mihály leszögezte:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés