Előfizetői tartalom

A társadalombiztosítás kifejezetten hazárdjáték

Hulej László
Az egészségügyben érintett szakembereknek elsősorban az lenne a feladatuk, hogy megmutassák a lehetséges alternatívákat és és szakértelmükkel segítsék a társadalmat a helyes döntés meghozatalában - vélekedik Hulej László közgazdász, aki a Portfolio.hu által elindított egészségügyi vita keretében reagált Mihályi Péter korábbi cikkére. A szerző írását az alábbiakban változatlan formában közöljük. A Portfolio.hu teret kíván adni az egészségügyről folytatott szakmai eszmecserének, ezért a szakértői hozzászólásokat a témában a portfolio@portfolio.hu címre várjuk.

Mihályi Péter szakmai munkásságát messzemenően elismerem, azonban a cikkbeli állításainak egy részével kénytelen vagyok vitatkozni. Mihályi Péter írása Mihályi Péter egészségügyi közgazdász "Szükség van az egészségügy reformjára" címmel megjelent korábbi cikkében úgy fogalmaz, hogy az egészségügy reformjának soron következő lépése egy valódi, versengő biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés