Előfizetői tartalom

Az egyik legnagyobb magánegészségügyi üzlet háttere - Interjú az RMC alapítójával

A vevő azt mondta, hogy én is a deal része vagyok, ha nemet mondok, nincs deal - adott betekintést Csermely Gyula, a Rózsakert Medical Center alapító-igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában a nemrégiben bejelentett MedLife-RMC tranzakció részleteiről. Az aktív szülész-nőgyógyász a további terjeszkedési tervekről, a tőzsdén jegyzett romániai társaság külföldi céljairól, a hálózatosodás fontosságáról is beszélt.

Portfolio: Mostanában két, egymással szembenálló nézet kezd eluralkodni, amikor a magánegészségügy hazai megítélése kerül szóba. Az egyik vélemény szerint a magánszereplők csemegéznek az egyes ellátások között, a másik vélemény szerint viszont hasznosak, mert megtakarítást jelentenek az állami rendszer számára. Ön hogyan látja ezt a kérdést? Csermely Gyula: Amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés