Előfizetői tartalom

Az EU-s bérek helyett itthon a CSOK-kal kell beérniük az orvosoknak

MTI
Még sokáig nem fognak tudni annyit fizetni Magyarországon a gyógyításért, mint a nyugati országok ellátórendszerei, azonban a családi otthonteremtési támogatás (CSOK) versenyképes alternatívát kínálhat azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy külföldön vállaljanak munkát - fejtette ki álláspontját Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy budapesti rendezvényen.

Balog felhívta a figyelmet: az elmúlt években több lépcsőben igyekeztek a béreket emelni, és ezt a béremelést folytatni kívánják a többszöri bérrendezés mellett. Balog Zoltán megemlítette a rezidensi ösztöndíjprogramot és az ösztöndíj utáni szakorvosi béremelést. A miniszter kifejtette: a fiatal szakorvosok idén januártól az illetményükön felül és a teljesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés