Előfizetői tartalom

Csúszik az új gyógyszerek tb-befogadása

Portfolio
Tovább csúszik a döntés mintegy 70 innovatív gyógyszer és terápia társadalombiztosítási támogatásáról. Számítások szerint ezek a várólistás készítmények több ezer magyar ember, közöttük onkológiai, valamint szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők gyógyulását vagy életkilátásainak javítását segíthetnék - hívja fel a figyelmet közleményében az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete.

Csalódottságának ad hangot az AIPM egyesület, amikor közleményében úgy fogalmaz:Bár az elmúlt félévben számos jel mutatott arra, hogy hamarosan újabb készítmények befogadása várható, mindezidáig nem történt előrelépés az ügyben.Tájékoztatása szerint mintegy 70 innovatív gyógyszer és modern fejlesztésű, hatékony terápiás eljárás van jelenleg Magyarországon társadalombiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés