Előfizetői tartalom

Egyetlen szó, ami forradalmi átalakulásokat indíthat el

Portfolio
Néha egy törvény fontossága és a ráirányuló közfigyelem nagysága fordítottan arányos. Időnként nagy vitát kiváltó törvénymódosítások gyakorlati hatása jelentéktelen, miközben a legnagyobb csendben megszavazott apró törvénymódosítás forradalmi átalakulásokat indíthat el egy ágazatban. Sőt, akár egyetlen diszkréten betoldott szó nagyobb változásokat eredményezhet, mint máskor új paragrafusok hosszú sora. Az alábbiakban Dr. Baraczka Mariann, Dr. Kincses Gyula és Dr. Matejka Zsuzsanna írását közöljük változatlan formában.

A Portfolio.hu teret kíván adni az egészségügyről folytatott szakmai eszmecserének, ezért a szakértői hozzászólásokat a témában a portfolio@portfolio.hu címre várjuk. Még novemberben módosította a parlament a személyi jövedelemadóról szóló törvény mellékletét. A nyilvánosságot egyáltalán nem foglalkozatta, a szekértők is csak utólag fogták fel a módosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés