Előfizetői tartalom

Érkezik a plusz pénz a kórházaknak

MTI
Még a nyáron plusz támogatást kaphatnak a kórházak - jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár az MTI-nek adott interjújában. Zombor Gábor elmondta azt is, hogy egyik legfontosabb feladatának tartja az egészségügyi dolgozóknál tapasztalható elvándorlási folyamat további lassítását, és hosszabb távon a tendencia megfordítását.

Kecskemét korábbi polgármestere - aki június 24-én lépett hivatalába - kiemelte, hogy a céljai között szerepel az ellátórendszer fenntartható, kiszámítható, biztonságos működési feltételrendszerének kialakítása is. Előremutatónak és továbbgondolásra érdemesnek nevezte az elvándorlásban leginkább érintett, fiatal orvosokat tömörítő Magyar Rezidens Szövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés