Előfizetői tartalom

Ezért fizetnek a magyarok is rengeteg hálapénzt

MTI
Az európai emberek egészségi állapota folyamatosan javul, azonban arra kell összpontosítani, hogy jobb, méltányosabb és fenntartható egészséget és jólétet biztosítsunk mindenki számára - mondta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón annak kapcsán, hogy szeptember 11-14-én a magyar fővárosban tartják a WHO európai regionális bizottságának 67. ülését.

Jakab Zsuzsanna kijelentette, ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a célok elérésében, magas szintű politikai elköteleződésre, további beruházásokra van szükség, és a megbetegedések számát kontrollálni kell, interszektorális megközelítésre van szükség. A szakember úgy fogalmazott, hogy Magyarország büszke lehet az orvostudományok terén elért sikereire: az elmúlt évtized...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés