Előfizetői tartalom

Ilyen ábrákat még biztosan nem láttál a magyar egészségügyről

Portfolio
Az egészségügyi rendszer legutóbbi eredményeiről, de hosszabb távra vonatkozó tervekről is beszélt előadásában Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár a Magyosz és a Nézőpont Intézet pénteki konferenciáján. Banai Péter Banő államháztartásért felelős államtitkár pedig látványos ábrákon mutatta be az egészségügy költségvetési lehetőségeit.

Az egészségügy 2017-es éve című előadásában Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár látványos ábrákat vetített a szakmai közönség elé. Azzal indította prezentációját, hogy bemutatta: az egyes korcsoportok mekkora igénybevétellel jelentkeznek az Egészségbiztosítási Alap felé, egy főre vetítve. Ebből jól kiolvasható, hogy az idősebb korosztály esetében az alap értelemszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés