Előfizetői tartalom

Ítéletet mondtak a nemzetközi gyógyszergyárak hazai vezetői

Portfolio
Első alkalommal, három témakörben készített felmérést saját tagvállalatai körében az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete. Az AIPM kutatásában részt vevő gyógyszeripari topvezetők válaszaiból kiolvasható, mit gondolnak a magyarországi gyógyszer-innováció támogatásáról, az innovatív gyógyszerek elérhetőségéről, valamint a gyógyszerkassza helyzetéről. A vezetők rendkívül pozitívan nyilatkoztak a szakemberekről, de kiolvashatóak fontos figyelmeztető jelek a döntéshozók számára.

Portfolio Private Health Forum 2019 Az innovatív terápiákról és beavatkozásokról is szó lesz a Portfolio Private Health Forum rendezvényünkön. Információ és jelentkezés Ilyen még nem voltÚj kezdeményezésbe fogott az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete, és ennek eredménye az első Innovatív Gyógyszeripari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés