Előfizetői tartalom

Megszűnik a rendelőkben a sorban állás?

MTI
|
Portfolio
Az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) november 1-jei indulása inkább az ágazat számára lesz "izgalmas", a betegeknek kevésbé lesz észrevehető - mondta az e-health koordinációjával megbízott miniszteri biztos egy hétfői háttérbeszélgetésen. Vartus Gergely hangsúlyozta, a rendszer működőképes, de felkészültek arra is, ha bárhol valamilyen informatikai probléma merülne fel.

A Világgazdaság beszámolója szerint Vartus Gergely a tervekről megosztotta, hogymeg szeretnék szüntetni a sorban állást a rendelőkben, ezért egy járóbeteg-ellátás keretében történő időpontfoglalási rendszer bevezetésén dolgoznak. Van betegellátó, ahol ez már működik, és nincs is tömeg.November 1-jétől minden közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató köteles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés