Előfizetői tartalom

Megtudtuk, mire készülhet az Orbán-kormány az egészségügyben

Orbán Viktor egyetlen mondatából sok mindent ki lehet olvasni arra vonatkozóan, hogy mire készül az új kormány az egészségügyben. Közben úgy értesültünk, hogy Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének egészségügyért felelős csapata kezd összeállni, az eddigi helyettes államtitkároknak pedig már búcsút is intettek. Összeszedtük, hogy a kijelentések és a felmerült új nevek alapján milyen intézkedések lehetnek napirenden az egészségügyi kormányzatnál.

Egyetlen sokat jelentő mondatNagy dolgokra fog vállalkozni a negyedik Orbán-kormány - ígérte Orbán Viktor múlt heti parlamenti beszédében, miután a képviselők megválasztották miniszterelnöknek. Beszédében konkrét intézkedések nem szerepeltek, inkább nagy ívű célokat fogalmazott meg, azonban egy rövid mondatra sokan felfigyelhettek:A népbetegségeket radikálisan visszaszorítjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés