Előfizetői tartalom

Megyei szinten vizsgálják az egészségügyet

Portfolio
A héten megalakulnak és megkezdik a munkájukat a Megyei Egészségügyi Egyeztető Bizottságok (MEEB) - közölte csütörtökön az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkársága. A bizottságok feladata a megyei struktúra és kapacitás áttekintése. Mintha a kormány a kapacitások átalakítására, netán struktúraváltásra készülne.

Korábban a héten Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke az InfoRádiónak beszélt arról, hogy a integrált megyei központok létrehozása jó irányba tett lépés. Hozzátette: egyelőre nem tudni, mi alapján osztják majd ki a kvótákat, és mely intézmények milyen ellátási területen juthatnak kiemelt szerephez. A határidő szerint áprilisig ki kell alakítani ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés