Előfizetői tartalom

Négy tényező, ami meghatározza az egészségügy jövőjét

Portfolio
Drámai és alapvető változások mennek végbe az egészségügyi szektorban, amihez mind a szolgáltatóknak, a betegeknek és a finanszírozóknak is alkalmazkodniuk kell. Világszinten a költségek emelkedésébe mutatnak a tényezők, ami válaszlépéseket kényszerít ki a szereplőkből: a szolgáltatók oldalán konszolidáció jellemző világszerte, miközben egyre több érv szól az értékalapú ellátás mellett - vetíti előre globális egészségügyi anyagában a Deloitte.

Portfolio Private Health Forum 2017 Többek között erről is szó lesz a Portfolio Private Health Forum 2017 című rendezvényünkön. Információ és jelentkezés Végső soron a költségekről szól minden az egészségügyben: az újabbnál újabb technológiák kifejlesztése egyre drágább, a kormányzatok küzdenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés