Előfizetői tartalom

Szükség van az egészségügy reformjára

Portfolio
Szükség van az egészségügy reformjára. Ennek a soron következő lépése nem lehet más, mint egy valódi, versengő biztosítási rendszer kialakítása - írja Mihályi Péter egészségügyi közgazdász, aki Macher Flóra korábbi, az egészségügy finanszírozásáról szóló cikkére reagált. A szerző írását az alábbiakban változatlan formában közöljük. A Portfolio.hu teret kíván adni az egészségügyről folytatott szakmai eszmecserének, ezért a szakértői hozzászólásokat a témában a portfolio@portfolio.hu címre várjuk.

Alapjában véve helytálló mindaz, amit Macher Flóra, az Oriens munkatársa vitaindítójában leír.Kapcsolódó cikkünk2010.01.27 11:30 A pénz akár elég is lehetne az egészségügyben1. Igaza van: a magyar egészségügy nincs alulfinanszírozva. Még többet is költünk, mint amennyit a fejlettségi szintünkhöz képest megengedhetnénk magunknak. Ez persze nem új megállapítás. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés