Előfizetői tartalom

Benyújtották az egészségügy legújabb átalakításának tervét

Portfolio
Benyújtotta a parlamentnek szombaton Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az újabb egészségügyi "salátatörvényt", vagyis az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot. A tervezet egyik lényegi eleme, hogy májustól az egészségügyi régiót felváltja a térségi rendszer, a gyógyszerek támogatásánál pedig a "beteg-együttműködés" is számítani fog - írja az MTI.

Szócska Miklós egészségügyi államtitkár múlt héten mutatta be a törvényjavaslatot:Kapcsolódó cikkünk2011.11.02Döntött a kormány: átalakul a gyógyszertámogatásJönnek a térségek A javaslat kimondja: az egészségügyi régiót 2012. május elsejei hatálybalépéssel felváltja a térségi rendszer. Az egészségügyi térségekben az egészségpolitika kialakításában közreműködő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés