Előfizetői tartalom

Büntetnék a vétkező cukorbeteget

Portfolio
A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent miniszteri rendelet szerint félmillió magyar cukorbeteget regulázna meg az egészségügyi kormányzat - írja hétfői számában a Népszabadság. Figyelemmel kísérnék a beteg cukorfogyasztását és aki egy éven belül kétszer is rossz eredményt produkál, az büntetésre számíthat. A gyógyszerkasszát érintő legújabb intézkedés a Széll Kálmán Terv része.

A jövőben a cukorbetegeknek és a prosztatarákban szenvedő betegeknek gyakrabban kell orvosi felülvizsgálatra járniuk, gyógyszereik támogatását a terápia eredményessége alapján határozzák majd meg - derül ki a szombati Magyar Közlönyben megjelent miniszteri rendeletből. Az MTI megkereste ezzel kapcsolatban az egészségügyi államtitkárságot, ahol közölték: a törzskönyvezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés