Előfizetői tartalom

"Fejlesztésnek" nevezik az egészségügy legújabb reformját

MTI
Az egészségügyi ellátórendszer átalakításáról tartott sajtótájékoztatót Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője és Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár, miután a kormánypárt képviselőcsoportja meghallgatta az államtitkárt. Mindketten arra törekedtek, hogy az egészségügyben most zajló változások ne a folyamatban lévő ágyszámcsökkentéssel legyenek azonosítva, miután a Fidesz 2010-es választási programjában és kormányprogramjában egyértelműen elutasította az ágyszám csökkentését.

Kapcsolódó cikkünk2012.03.07545 kórházi ágynak már biztosan végeAz alábbiakban az MTI tudósítását közöljük, kiemelés tőlünk. Nincs szó ágyszámcsökkentésről Májusban az érintett városi fenntartású kórházak is átkerülnek állami tulajdonba - erről adott tájékoztatást az egészségügyi államtitkár a Fidesz képviselőcsoportjának ülésén Lázár János...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés