Előfizetői tartalom

Egy dolog tartja bent Orbánékat az EU-ban

Portfolio
A britek kilépése után egyes esélylatolgatások szerint Magyarország uniós tagsága is veszélybe kerülhet, a Commerzbank vezető közgazdásza azonban éppen velünk példálózik azzal kapcsolatban, miért nem fognak kilépni a közép-európai országok. A szakember szerint elsősorban az osztrákokra és a hollandokra lesz érdemes figyelni ebből a szempontból.

Az utóbbi napokban egy sor olyan elemzés készült, mely azt taglalja, kik követhetik az Egyesült Királyságot az EU-ból való kilépés útján. Egy titkos német kormányzati dokumentum szerint például akár Magyarország is kacérkodhat az Unió elhagyásával. Hétfő reggel a Commerzbank készített egy átfogó elemzést a témában, szerintük sokkal inkább az EU magországai miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés