Előfizetői tartalom

Egy kereskedelmi világháborúnál is nagyobb veszély Európa szétesése

Portfolio
Erőre kaphat végre a világgazdaság növekedése, ráadásul az infláció is tovább gyorsulhat, az összképet viszont beárnyékolják a közelgő európai választások, amelyet elsődleges kockázati tényezőként jelöltek meg a Bank of America Merrill Lynch alapkezelői felmérésében részt vevő befektetési szakértők. Ha ez nem lenne elég, a háttérben továbbra is ott lebeg egy esetleges kereskedelmi háború réme, ami még kiszámíthatatlanabbá teszi a jövőt.

A Bank of America Merrill Lynch közzétette havi rendszerességű globális alapkezelői felmérésének februári számát. Az elemzéshez 175 alapkezelő járult hozzá, akik összesen mintegy 543 milliárd dollárnyi kezelt vagyon felett rendelkeznek.Még mindig nagy az optimizmus a világgazdasággal kapcsolatbanA januári állapotokhoz hasonlóan februárban is kétéves csúcs közelében volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés