Előfizetői tartalom

Egyetlen cikkben minden, amit a Brexitről tudni kell

Portfolio
Ritkán tapasztalt mozgalmas két napon vagyunk túl: a csütörtöki népszavazáson a britek kiszavazták magukat az Európai Unióból és ezt a precedens nélküli, valamint váratlan (igaz, a levegőben mégis ott lógott) eseményt a piacok hevesen reagálták le és csak kapkodtuk a fejünket, hogy a vezető politikusok mit szólnak mindehhez. Cikkünkben most összegyűjtöttük a legfontosabb eseményeket és elemzéseinket, hogy egy csapásra mindenki képbe kerülhessen a következő hónapok egyik legfontosabb témájával.

Cikkeink a linkekre kattintva elérhetők:Így zajlott a brit népszavazás és a történelmi pénteki nap. Lemondott a brit miniszterelnök, David Cameron. Felbolydultak a devizapiacok, a forint euróval szembeni árfolyama 322-nél is járt, a font 30 éves mélypontján volt. A tőzsdéken bejött Soros György jóslata, Fekete Péntek volt, adták a részvényeket. Elmondták véleményüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés