Előfizetői tartalom

Egymásnak ugrasztja Magyarországot és Lengyelországot az Európai Bizottság?

Portfolio
Az Európai Bizottság holnapi testületi ülésén arra tesz javaslatot, hogy a tagállamok minisztereiből álló Miniszteri Tanács szeptember 25-én újra vitassa meg a lengyel jogállamiság helyzetét, így az EU 27-ek lényegében foglaljanak állást arról, hogy ki hogyan látja a lengyel folyamatokat - tudta meg három forrásból a Reuters.

A lépés azután jön, hogy Jean-Claude Juncker bizottsági elnök a minap Berlinben járt Angela Merkelnél és a német kancellár múlt héten világossá tette, hogy a lengyel ügy túl fontos ahhoz, hogy csak úgy befogják a szájukat a béke kedvéért és a jogállamiság kérdése összeurópai szinten is kiemelt jelentőségű.Kapcsolódó cikkünk2017.08.29Durva üzengetés zajlott le ma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés