Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb veszélyben a Sziriza előnye

Portfolio
A legfrissebb közvélemény-kutatás eredménye szerint a Sziriza támogatottsága már csupán csak 1 százalékkal jár a konzervatív Új Demokrácia előtt Görögországban - írja a Reuters. A jelenlegi állás szerint Alekszisz Ciprasz pártjára a szavazók 26 százaléka adná le a voksát a szeptember 20-ra kitűzött előrehozott parlamenti választásokon.

Továbbra is a Szirizáé a legnagyobb támogatottság a görög pártok között, ám az előny egyre kevésbé tűnik biztosnak. A legfrissebb tegnapi felmérés szerint Cipraszék 26 százalékot, míg az év elejéig kormányon lévő konzervatív Új Demokrácia 25 százalékot kapna a közelgő választásokon. Májusban a Sziriza még 15 százalékkal járt az Új Demokrácia előtt, ám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés