Előfizetői tartalom

Egyre többen törlesztik önként az államadósságot

Portfolio
Matolcsy György szerint Magyarország pénzügyi függetlenségi, gazdasági szabadságharcot folytat, amelynek első lépése az IMF "kipaterolása" volt, a második a Széll Kálmán Terv, amellyel az ország méltósága állhat helyre a világban. Rédly Elemér Győr-Szabadhegy plébánosa arról tájékoztatta a Széchenyi Klub keddi rendezvényének hallgatóságát, hogy egyre többen járulnak hozzá önként az államadósság csökkentéséhez.

Harc az államadósság ellen, felkarolt civil kezdeményezés Magyarország legsúlyosabb terhét, az államadósság okozta terhet csakis az emberek összefogásával, személyes áldozatok vállalásával lehet csökkenteni - fogalmazott Matolcsy György a Széchenyi Klub ülésén kedden. A rendezvény vendége Rédly Elemér Győr-Szabadhegy plébánosa, a Győri Hittudományi Főiskola...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés