Előfizetői tartalom

Elárulta a Spar-vezér, miért bénáznak a magyar kasszások

Nagyon félrevezető az az általánosítás, hogy a tulajdonosok külföldre talicskázzák a profitot; le kell rombolni a "gonosz multi" sztereotípiát - vallja Heiszler Gabriella. A Spar Magyarország ügyvezető igazgatójával a feszes munkaerőpiacról, köztük a vállalatot sújtó 40 százalékos fluktuációról; a Nébih "kontraproduktív" termékvizsgálatáról; a Plázastop miatt megtört expanzióról; illetve a szektor jövőjét jelentős mértékben befolyásoló kormányzati elképzelésekről beszélgettünk.

2017. január 1-jén vette át az ügyvezető igazgatói posztot Erwin Schmucktól. Hogyan látja az azóta eltelt időszakot, mennyire volt mozgalmas? Nagyon! Ez egy óriási vállalat, én 11 éve dolgozom itt, ez már a sokadik munkakör és pozíció, amit betöltök, és mindig azt hittem, hogy már ismerem ezt a céget. Ez viszont egy új helyzet, kinyílt a világ abban a tekintetben, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés