Előfizetői tartalom

Elfogyott a munkaerő, hogyan nő tovább a magyar gazdaság?

Portfolio
Intenzív növekedési pályára kell átállni a magyar gazdaságban, ez lehet az alapja a hosszabb távú növekedésnek - derül ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című műsorában, amelyben ezúttal Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési igazgatóságának vezetője és Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke ütköztette álláspontját.

A Magyar Nemzeti Bank beruházási előrejelzése a tavalyi évre 22,7 százalékos növekedést vár, ami markáns emelkedés, a kedvező folyamat pedig a várakozások szerint 2018-ra is fennmarad - összegezte az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési igazgatóságának vezetője. Balatoni András kitért arra, hogy a beruházások bővülését segítheti több más mellett az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés