Előfizetői tartalom

Elképesztőt kért Trump az FBI-tól és a sajtótól

MTI
A Fehér Ház arra kérte az FBI-t, hogy nyilvánosan cáfoljon minden sajtóhírt, amely az Oroszországgal történt kapcsolatfelvételt taglalja, de ezt az FBI visszautasította. Az erről szóló értesülés ugyanakkor kiszivárgott, amely miatt élesen bírálta Donald Trump elnök a szervezetet, és közben egy újabb elképesztő "kérést" fogalmazott meg az amerikai sajtó felé: szerinte nem kéne névtelen forrásokkal dolgozni, mert ez táplálja az alaptalan információkat. Ezután ki is tiltottak számos sajtóterméket a Fehér Ház mai eseményéről, így például a New York Times-t, a CNN-t. Trump egyébként egy pénteki konferencia beszédében az amerikai történelem egyik legnagyobb haderőfejlesztésére tett ígéretet, aztán aláírt egy elnöki rendeletet az országos bürokráciacsökkentésről.

Elképesztő kérés - cáfolat nélkülDonald Trump elnök az amerikai konzervatív mozgalom, a CPAC éves konferenciáján tartott pénteken beszédet, amelyen többek között azt hangsúlyozta, hogy a nemzetbiztonság a határok biztonságánál kezdődik, mert így a terroristák nem is tudnak bejutni az országba. Az elnök még a konferencián elmondott beszéde előtt Twitter-bejegyzésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés