Előfizetői tartalom

Előrehozott választásokra lehet szükség Görögországban

Portfolio
A görög kormány függetlenül attól, hogy egyetért-e velük vagy nem, törvénybe fogja ültetni azokat az intézkedéseket, amelyekre a július 12-i megállapodásban ígéretet tett, de azoknál nem többet - közölte Alekszisz Ciprasz görög kormányfő a Sto Kokkino rádiónak adott mai interjújában. Ciprasz beszélt a Szirizán belüli ellentétekről, esetleges előrehozott választásokról, és az adósságkönnyítésről is.

A görög kormányfő szerint az ország elsődleges költségvetési egyenlege idén év végén vagy nullszaldós, vagy deficites lesz - ez a pénzügyi helyzetüktől fog múlni. A kormánypárton belüli ellentétekről azt mondta: a feladatuk, hogy kormányozzanak és hatékonyak legyenek,az eltérő állásponton lévő képviselőknek ezért le kellene mondaniuk a mandátumukról.A Sziriza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés