Előfizetői tartalom

Bréking! Az EU blokkolta a paksi bővítést! (frissített)

Portfolio
A Financial Times csütörtök esti jelentése szerint az Európai Unió blokkolta Magyarország 12 milliárd eurós atomenergetikai megállapodását Oroszországgal. Az Euratom ugyanis nem járult hozzá, hogy Magyarország kizárólag Oroszországból szerezze be a fűtőanyagot és az Európai Bizottság is kiállt a döntés mellett, a kormány fellebbezése ellenére.

Az első vélemények az FT értesüléseiről közben már csütörtök este megérkeztek:Kapcsolódó cikkünk2015.03.13Itt vannak az első kommentek Paks blokkolásáról!Komoly akadályAz EU blokkolta Magyarország 12 milliárd eurós atomenergetikai megállapodását Oroszországgal, ami valószínűleg tovább fokozza majd a feszültséget Moszkva és Brüsszel között - kezdődik a brit üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés