Előfizetői tartalom

Budapestre jön Paks 2 orosz kivitelezője

Portfolio
A NIAEP-ASZE orosz atomenergetikai cégcsoport építi a világon a legtöbb reaktorblokkot, csak külföldi beruházásokkal évtizedekre előre be van táblázva. A legkorszerűbb (3+ generációs) technológiával működő reaktorokat készítik, amiből a harmadik lesz a Paks 2. Magyar vállalkozókra is számítanak a paksi bővítésnél: a beszállítói lehetőségekről beszél az orosz vállalat képviselője a Portfolio május 16-ai konferenciáján.

A NIAEP-ASZE nevű orosz óriásvállalat a világ egyik vezető cége az atomenergetikában: globális szinten a nukleáris erőmű-beruházások 30 százalékát bonyolítja le, és ma már több mint 20 országban van jelen. Ez a cég fogja levezényelni a paksi atomerőmű bővítését is, és a magyar vállalkozórétegnek jó hír, hogy külföldi fejlesztéseinél előszeretettel von be helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés