Előfizetői tartalom

Elég kemény üzenetet mondott Merkel Trumpnak a G7-csúcson

MTI
Donald Trump amerikai elnök továbbra sem támogatja a párizsi klímaegyezmény végrehajtását, de lehet, hogy változik a véleménye - derült ki a G7-csúcs pénteki napján. Közben Angela Merkel német kancellár azt mondta: elég világosan megmondták Trumpnak, hogy tartsa tiszteletben a megállapodást. Úgy tűnik, a határozott hangnemmel Merkel a tegnapi Trump-kijelentésért is "törlesztett", mivel az amerikai elnök úgy fogalmazott, hogy a németek nagyon rosszak a hatalmas külkereskedelmi mérleg többletük miatt.

Kapcsolódó cikkünk2017.05.26Juncker szerint Trump nem is úgy gondolta2017.05.26Hiába Trump pocskondiázása, egekben a németek önbizalma"Világosan megmondtuk neki"Paolo Gentiloni olasz kormányfő a párizsi klímaegyezményről szólva közölte, hogy Donald Trump amerikai elnök továbbra sem támogatja azt. "Van egy nyitott kérdés, és ez az Egyesült Államok álláspontja a párizsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés