Előfizetői tartalom

Ez lehet minden idők legfontosabb elnökválasztása

Portfolio
Novemberben elnökválasztás lesz Amerikában, ami egyesek szerint történelmi jelentőségű lehet, demokrata, illetve republikánus győzelem esetén ugyanis merőben más lehet az amerikai olajtermelés pályája. Míg az előbbinél napi félmillió hordóval csökkenhet, addig az utóbbinál ugyanennyivel emelkedhet a termelés szintje. A különbség napi 1 millió hordó, ami nagyon is jelentős.

Történelmi jelentőségű választás az USA-banAz energiapiacokon meghatározó információforrásnak számító Platts kedden szervezett egy olajipari fórumot Londonban, ahol felszólalt a cég vezető szakértője, Brian Scheid, aki az idei amerikai elnökválasztásról, annak olajipari és világgazdasági hatásairól beszélt. Hangsúlyozta, a novemberi amerikai választásoknak jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés