Előfizetői tartalom

Fontos döntés közeleg - Mi lesz az olajjal?

Portfolio
Júniusban ülnek ismét össze a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) tagjai, hogy megvitassák, változtatnak-e kitermelésükön, az iráni olajminiszter legutóbbi nyilatkozata alapján erre várhatóan nem fog sor kerülni - írja a Reuters. A kartell tavaly novemberi döntését feszült figyelem övezte, hiszen az olaj árfolyama ekkor igen masszív lejtmenetben volt.

Hamarosan újra dönt az OPECJúniusban találkoznak ismét az OPEC tagjai, hogy megvitassák stratégiájukat az olajpiacon, Irán olajminisztere szerint azonban nem várható, hogy a kitermelési kvóták változnak. "A maximális kitermelésre vonatkozó kvóták csökkentéséhez arra van szükség, hogy a kartell valamennyi tagja között egyetértés legyen. Jelen körülmények között nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés